Dohányzó program


Cégeknek Épp elég ideje már a cigaretta rabja?

Fontolgatja a lerakást, de úgy érzi nincs elég ereje hozzá? Talán már próbált is leszokni, de csak rövid időre sikerült?

A szakrendeléshez kapcsolódó orvos(ok)

Nem meglepő, hiszen a dohányzás egy rendkívül összetett jelenség, olyannyira, hogy a próbálkozók csak csekély százaléka tud önerőből megszabadulni káros szenvedélyétől ból 3 ember. A legtöbb dohányos nem pusztán élettani okok miatt nyúl a cigarettához, hanem jól megszokott helyzetekben, illetve meghatározott érzelmek hatására is rágyújt.

A fizikai függőség tehát a nikotinnak köszönhető, ugyanakkor jellemző szokások is megfigyelhetők a dohányzóknál.

1 hónap alatt hagyja abba a dohányzást leszokni a szívről fájni kezd

Az Dohányzó program Egészségközpontban a pszichológus vezetésével egy tudományosan elismert és gyakorlatban is bevált, viselkedésterápiás elemekre épülő komplex programot kínálunk a leszokni vágyóknak, összesen 7 alkalom dohányzó program. Saját dohányzási szokásai megismerése mellett a lerakáshoz való aktív felkészülésben támogatjuk, és az ezzel kapcsolatos nehézségeket vizsgáljuk meg.

hogyan változik a dohányzásról lemondó test teste leszokni a dohányzásról fórum utóhatásai

Segítünk egy előre meghatározott napon letenni a cigarettát, valamint a visszaesés elkerülésében és a tartós füstmentesség elérésében nyújtunk segítséget. Keresés a következőre:.

ki és hogyan hagyja abba a dohányzást hogyan lehet leszokni a lego dohányzásról