Dohányzásellenes műhely, A „Sátán füstjétől” a királynéfűig: A dohányzás kultúrtörténete a kora újkorban - szavazzukmeg.hu


dohányzásellenes műhely miért fájhat a szív a dohányzás miatt

A középiskolások a Facebookon folytattak kampányt, amelyhez több mint ezer lájkoló és megosztó csatlakozott. Dohányzásellenes műhely általános iskolások pedig plakátokat készítettek a legkülönfélébb technikákkal illetve stílusban lehetett volna dohányzásellenes műhely, filmmel és dohányzásellenes műhely alkotással is nevezni, de mindenki a figyelemfelkeltésnek ezt a formáját választotta.

dohányzásellenes műhely dohányzásgátló mágnes, hogyan kell viselni

A beadott pályamunkák között akadt képregény is, a nyertes alkotáshoz pedig valódi cigarettacsikkeket, cigisdobozokat, faleveleket és terméseket is felhasználtak a diákok. Az általános iskolások győztes alkotása: Kertvárosi Katolikus Iskola 7. De ennél is fontosabb, hogy ne szokjanak rá a dohányzásra az emberek — válaszolta meg a kérdést az intézményvezető.

dohányzásellenes műhely ne dohányozzon azonnal

Dohányzásellenes műhely versenyben résztvevő öt középiskolai osztály feladata az volt, hogy minél aktívabbak legyenek, és dohányzásellenes műhely több embert vonjanak be a dohányzásellenes műhely, vagyis: minél több emberhez juttassanak el minél több és minél színvonalasabb dohányzásellenes tartalmat.

Dohányzásellenes műhely kampányban résztvevő osztályok színvonalasabbnál színvonalasabb plakátot, rajzot, fotót, filmet, szöveges üzenetet osztottak meg a közösségi oldalon, aminek meg is lett az eredménye: a tavalyi hétszázhoz képest idén összesen követőre találtak dohányzásellenes műhely.

dohányzásellenes műhely vesebetegség a dohányzástól

A pályázó osztályok munkáját egy négyfős, független zsűri bírálta dohányzásellenes műhely — az elbírálásban döntő fontosságú volt az alkotások újszerűsége, a fiatalok kreativitása, a kivitelezés színvonala, valamint a csapatmunka. A Facebookon folyó versenyben emellett kiemelt jelentőséggel bírt az oldal lájkolóinak száma; az osztály aktivitása milyen tartalmakat, milyen gyakorisággal osztanak meg az oldalon ; valamint a megosztások száma egy-egy tartalmat hányszor osztanak meg.

A kampány két kategóriájának nyertese az Dohányzásellenes műhely és az önkormányzat jóvoltából dohányzásellenes műhely kiránduláson dohányzásellenes műhely részt Mártélyon.

dohányzásellenes műhely mit ehet, ha leszokik a dohányzásról

A kampánytól azt várták a szervezők, hogy a fiatalok körében népszerű internetes közösségi oldalakat sikerül a dohányzás elleni küzdelem szolgálatába állítani, és a fiatalok saját maguk által megfogalmazott dohányzásellenes műhely üzeneteket lényegesen hitelesebbnek értékelik, így nagyobb hatásfokon, még több fiatalhoz jutnak el.