Dohányzásellenes szálloda


A járványhelyzettel kapcsolatos gyakori kérdések: Nyitva van a szálloda?

A járványhelyzettel kapcsolatos gyakori kérdések:

További részletek a Milyen lemondási feltételek érvényesek most? Minden esetben a visszaigazolás tartalmazza az adott foglalásra érvényes lemondási feltételeket.

Természetesen a rendkívüli helyzetre való tekintettel a nyitvatartási korlátozás idejére lefoglalt szobák törlése kötbérfizetési kötelezettség nélkül történik.

Az elegancia és otthonosság, a profizmus és kedves közvetlenség kettősségét tükrözi stílusunk, hangulataink. Egy kis ízelítő a MenDan világából: Merüljön el az úszó- termálvizes- élménymedencékben vagy a pezsgőfürdőben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal. Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel. Ez az apró szelet dohányzásellenes szálloda tükrözi szállodánk kínálatának sokszínűségét, mely minden ízében alkalmazkodik Vendégeink igényeihez, úgy, hogy Ön észre sem viszi. Gyakorlati és luxus szolgáltatások, apró kis fortélyok szolgálják kényelmét, mint: 24 órás recepció, mozgássérült szobák, internet szolgáltatás a szobákban, mozi csatornák, légkondicionáló, fogorvos, kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet, esti élőzene, transzferszolgáltatás

A vírusjárvány miatt le kellett mondanom a foglalásomat, pedig előleget is fizettem már. Mikorra tehetem át dohányzásellenes szálloda foglalást?

dohányzásellenes szálloda varrásos fájdalom a mellkasban dohányzás közben

A foglalásra befizetett előleg Az új foglalást az aktuálisan érvényes áron és az aktuálisan szabad szobák függvényében lehet megtenni az online foglalói felületen. Az ajándékutalványom A vírushelyzet miatt van rá lehetőség, hogy később felhasználhassam?

Nyitva van a szálloda?

Igen, a világjárvány miatt az ajándékutalványok felhasználási idejét automatikusan meghosszabbítottuk Hétköznapokon és hétvégén beváltható utalvány A meghosszabbított felhasználási időről új utalványt nem állít ki a szálloda.

A szálloda normál helyzetben történő üzemelésével kapcsolatos gyakori kérdések: Meddig és hogyan kell előleget fizetni?

dohányzásellenes szálloda olvassa el ingyen a dohányzásról való leszokás egyszerű módját

A megrendelés visszaigazolását követő 5. Kérjük dohányzásellenes szálloda Vendégeinket, hogy a közleményben a saját számlázási címüket feltüntetni szíveskedjenek.

Postai címünk: Parádfürdõ, Kossuth Lajos út A szálloda közvetlen szomszédságában található Parádfürdő, autóbusz állomás. Közvetlen járatok indulnak ide a környező nagyvárosokból Eger, Gyöngyös és Budapest Stadionok Autóbuszpályaudvarról is.

dohányzásellenes szálloda mit nyer az ember, ha leszokik a dohányzásról

Vonattal is meg tudjuk közelíteni a szállodát? Vonattal kizárólag Egerig tudnak jönni. Onnan autóbusszal jutnak el Parádfürdőre.

Könnyen megégethetik magukat a füstölők

Mi a különbség az Erzsébet- és Zsuzsanna-szárny között? A két szárny összekapcsolásával vendégeink ízelítőt kapnak a múlt emlékeiből és a modern korok hangulatából. Honnan tudom letölteni a bejelentőlapot?

dohányzásellenes szálloda leszokni a dohányzásról lány vélemények

Az érkezés előtt néhány nappal egy emailben küldjük el Önnek a szálloda aktuális programjait, és a linket egy online felülethez, ahol Ön otthon kényelmesen ki tudja tölteni a regisztrációs lapot. Kérjük, figyelmesen töltse ki az adatokat valamennyi vendégre a kisbabákat is beleértvemert az Ön által elektronikusan kitöltött dohányzásellenes szálloda megváltoztathatják az előzetesen lefoglalt szobabeosztást, ami a szállodai dohányzásellenes szálloda és az elutazás során bonyodalmat okozhat.

Kövessen minket!

Mettől meddig foglalhatjuk el a szobát az érkezés napján? Kizárólag abban az esetben, ha hosszabbítás keretében 6.

dohányzásellenes szálloda nagyon klassz leszokni a dohányzásról

Amennyiben ezt a szolgáltatást igénybe veszik, úgy délután ig maradhatnak a szobában, és használhatják a wellnessrészlegeket. Hány fokosak a medencék?