Sokat dohányoztam


WMN Olvasási idő kb. Elég riasztó szám. Ma van a dohánymentes világnap, ebből az alkalomból összegyűjtöttük azokat az inspiráló kommenteket, amelyek Búcsú egy gyilkos szerelemtől, avagy: leteszem a cigit című írásunk alatt jelentek meg.

Hátha valakinek éppen ez segít, hogy végleg letegye a cigarettát.

„Napi húsz szál cigi miatt, napi száz percem maradt” – Történetek a leszokásról, tőletek

Életem legjobb döntése volt. Mint sokaknak, nekem is egy könyv segített, de pont Sokat dohányoztam a dolgokat írja le, amikre te magadtól is rájöttél. És hogy őt idézzem: »hogy gondolok-e a cigire azóta? Igen, mindennap. Mindennap örülök, hogy megszabadultam tőle«. Tizenkét éves korom óta aktívan is dohányoztam.

 • Akik leszoktak a dohányzásról a Szerb Intézetben
 • Sokat dohányoztam - pcmart.hu
 • „Napi húsz szál cigi miatt, napi száz percem maradt” – Történetek a leszokásról, tőletek - WMN
 • A legtöbb, komolyan leszokni vágyó beteg orvosi segítséggel jut el a célhoz.
 • Hogyan lehet segíteni a gyerekeknek a dohányzásról való leszokásban
 • Leszokni a dohányzásról online tanfolyam
 • A honlapunk sütiket használ.

Huszonkét évig tartott a cigivel való kalandom, majd elhatároztam, hogy elég volt. Rengeteget köhögtem, legyengült az immunrendszerem, és amúgy is gyerekekre vágytam.

Nehéz volt az elején, gyakorlatilag két hétig sírtam.

Sokat dohányoztam

Később már nem sírtam, viszont villámgyorsan híztam tizenöt kilót. A rákövetkező tizenhat évben pedig — mindezzel Sokat dohányoztam — iszonyú boldognak és felszabadultnak éreztem magam. Ha megkínáltak cigarettával, büszkén odavetettem: »kösz, én nem dohányzom!

Sokat dohányoztam, de mióta megtudtam, hogy babám lesz azóta letettem

Kifejezetten zavart a dohányfüst. Aztán új munkahelyem lett, ahol alkalmanként füstölt néhány munkatársam. Először csak egy-egy slukkot szívtam az övékből. Utána egy negyed szálat, egy felet, egy egészet… és egyszer csak a dohányboltban találtam magam. Zugdohányos lettem. Otthon senki nem tudta, hogy dohányzom, csak a munkahelyemen füstölögtem. Mondanom sem kell, mekkora lelkiismeret-furdalással járt ez.

Most viszont elhatároztam, hogy VÉGE! Még egyszer, utoljára bementem egy dohányboltba… Véletlen vagy Sokat dohányoztam, de épp ma, a dohánymentes világnapon találkozom azzal a barátnőmmel, akinek társaságában megvettem — tizenhat év után — az első saját doboz cigarettámat. És akkor most elszívom vele életem utolsó szál cigarettáját.

KÖZÉPSULI sorozat - 2. rész [KÖZÉPSULI TV]

Csodálatos ajándéknak tartom az életet, amit kaptam, épp ezért sokáig akarok még élni. A cigaretta hozzám tartozott és a családomhoz.

Napi egy doboz és tíz-tizenkét év bagózás után, három évig tartott abbahagyni. Az Allen Carr-módszer szintén megvolt, és a nikotinos rágózás is.

Egyéb kérdések Népszerű témák: Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat dohányoztam, de mióta Sokat dohányoztam dohányoztam, de mióta megtudtam, hogy babám lesz azóta letettem En annyira megundorottam a szagatol,es az izetol is,h rosszul voltam utana,es par nap elteltevel le is tettem. Lehet,h ez mar pszihesen is psziheses is a baba miatt volr nem tudom,de nem birtam utana ragyujtani. Lehet,h Te nem vagy ennyire szerencses,h rosszul esik,de probald meg a babad erdekeben letenni teljesen,mert tenyleg nagyon nem jo neki,de ezt Te is tudod.

Az első évben a falat kapartam a hiánytól, de »izomból« nem gyújtottam rá, utána két évig csak buliban és kocsmában mindenki azt gondolta, hogy ugyanaz a gyárkémény vagyok, pedig napközben már semmi cigi nem volt.

A gyakori bulikban elszívott mennyiségtől szörnyű másnaposságok és lelkiismeret-furdalások követték egymást. Aztán egyszer csak egy ilyen fejfájós másnapon helyretettem magam, Sokat dohányoztam gondolkoztam, miért érzem úgy, hogy ez a szar a személyiségemhez tartozik?

Persze, ezt sok más dolog is megelőzte, sok múltbéli dolognak mondtam búcsút előtte. Én csodálkozom Sokat dohányoztam a legjobban, de megtörtént a csoda.

 1. Milyen gyakorlatok vannak a dohányzásról való leszokáshoz
 2. Dohányosok legidegesítőbb szokásai - EgészségKalauz
 3. Akik terhesség alatt leszoktak a dohányzásról
 4. Le szeretnék szokni a dohányzásról. Mit tegyek? | Dr. Czompó Márta – Tüdőgyógyászat, Allergológia
 5. Dohányzásmentes világnap.
 6. Nem dohányzom szerencsére.

Azon ámulok, hogy nem is hiányzik, szinte már zavaró. Az egyetlen dolog, amikor ritkán elcsábulok, hogyha társaságban vagyunk, és esetleg Sokat dohányoztam egy közeli barát, aki dohányzik, egy slukkot szoktam kérni, egy kis íz a múltból… és persze még ízlik is.

Sokszor azt gondolom, »de jó hogy nekem már nem kell rágyújtanom«. Kitartást kívánok és tényleg fejben dől el… Ha még hosszadalmas és nehéz is, de megéri, és nem csupán az egészség miatt, a teljes szabadságodat nyered majd vissza, meglátod!

Le szeretnék szokni a dohányzásról. Mit tegyek?

Húszéves láncdohányzásomat hagytam abba, amikor megbeszéltem magammal, hogy nem tetszik a Sokat dohányoztam krákogás, hogy azt hallgatom, hogy »büdös vagyok«, hogy drága, és egyébként is, egyfajta erőpróbának fogtam Sokat dohányoztam. Másnap elszívtam három szálat a kávéhoz, majd elmentem dolgozni cigi nélkül… Három napig akkor is habzott a szám, ha rám mosolyogtak, azután egyre könnyebb lett.

Sokat dohányoztam

Ez tizennégy éve volt, de még most is »rémálmodom« arról, hogy visszaszokom. Nagyon örülök, hogy abbahagytam, annak ellenére, hogy nagyon meghíztam, de ez lesz a következő próbám. Viszont: már pár nap után rájöttem, hogy szaglásom addig gyakorlatilag nem létezett, a krákogást már rég nem is ismerem, és az ízlelésem is rengeteget fejlődött azóta, a tüdőkapacitásom meg összehasonlíthatatlanul erősödött.

Mennyire normális leszokni a dohányzásról sok-sok sikert!

Dohányzásmentes világnap.

Napi másfél doboz jó erős cigi elment. Azóta a ruháim és a hajam illatosak, a mutatóujjam nem sárga, az arcbőröm nem pergamenszerű. Néha azt álmodom, hogy cigizek, és akkor nagyon jólesik, szinte érzem a tüdőmbe áradó nehéz füstöt. De soha többé nem fogok rágyújtani, és nagyon büszke vagyok Sokat dohányoztam. Mondhatni, egyik pillanatról a másikra — semmilyen segítség nem kellett hozzá.

Dohányosok legidegesítőbb szokásai...

Szimplán eldöntöttem, hogy nekem most ennyi elég, megutáltam. Pedig évekig elhittem, hogy szeretek cigizni.

Az első három hét maga volt a pokol.

Burnót : dohánypor szippantása orron keresztül tubákolás - tobacco Bagózás: dohánylevél rágása A nikotin[ szerkesztés ] A nikotin egyike a dohánynövény anyagainak. Képlete: C10H14N2.

Mellkasi fájdalom, köhögés, hiszti, üvöltözés bárkivel, bármikor, esti falási rohamok. A napi húsz szál cigi miatt, napi száz percem maradt, amit úgy éltem meg, hogy hamarabb lettem kész mindennel, és feleslegesnek éreztem magam.

DE többet mentem az edzőterembe, és kimerészkedtem az utcára futni!

Sokat dohányoztam

Vettem cukormentes, teljes kiőrlésű kekszet és natúr joghurtot, ez a kettő lett a kapaszkodóm. Már öt napja nem eszem joghurtot, sem kekszet.

Két kilót híztam boldogság, hogy csak ennyit. A férjem volt a mentőöv! Nem hívott ki cigizni, nem szólt semmiért, csak annyit mondott, hogy »ha ő elviseli az első hónapot velem, akkor lerakja ő is«! Egyébként a birkatürelmem megszűnt, és mindenkinek megmondom azóta, amit gondolok. Ez nem mindenkinek tetszik, de pozitív változás állt be így a lelki életembe, hogy mindazt, amit a cigivel elnyomtam magamban, kiadhatom. Ja, átment mindenkin az influenza… kivéve engem!!!

Sokat dohányoztam

Sokat dohányoztam

Mocsok kemény lesz, de ez tényleg megéri!!! Húsz év után raktam le!!! És mennyi szabadidőm lett — számomra ez az egyik legdöbbenetesebb hozadéka a leszokásnak. Szerintem sokkal inkább a »mozdulat« hiányzik azokban a helyzetekben, amikhez nagyon kapcsolódik: a kávéhoz, kaja után, egy jó borozós beszélgetéshez… Át kell alakítani a rituálékat.

dohányzik | A magyar nyelv értelmező szótára | Kézikönyvtár

Sok sikert! Nagyon felszabadító érzés lesz megszabadulni a függéstől, és baromi büszke leszel magadra joggalSokat dohányoztam meg tudtad csinálni!

Napokig alig aludtam, annyit köhögtem. Eltelt öt nap, de még mindig köhögtem, így legyen inkább tíz.

Sokat dohányoztam

De még akkor se voltam jól. Nézzük meg, meddig bírom. A huszadik nap után letöltöttem egy applikációt. Most már csak megnyitom, hogy hány napja nem cigiztem, és ezzel az adott cigi letudva.

Ha hiányod van, szívj bele egy ceruzába, és csak pár percet adj magadnak, aztán picit többet. Egyszer csak elterelődnek a gondolataid.

Sokat dohányoztam

Most már undorodom a számba venni a cigit húsz év dohányzás Sokat dohányoztampedig még sokszor hiányzik. Furcsa kettősség. Minden egyes szokást újra kell tanulni cigi nélkül. A munka fázisait, közlekedést, kocsmázást, hirtelen stresszhelyzetet. De nem ez a lényeg, hanem az autonómia. Visszanyered a szabadságod, a valódi választási lehetőséget.

Fejfájás, amikor leszoktam a dohányzásról programok azoknak, akik szeretnének leszokni a dohányzásról, öko stimuláció leszokott a dohányzásról milyen érzések vannak a leszállóknak. Egy videó, amely segít leszokni a dohányzásról a szív fájhat a dohányzás miatt Sőt, először is fel kell ismernünk, hogy problémáról van szó. Ha ez sikerült, akkor leszünk képesek az Sokat dohányoztam lépni, ahonnan eleinte nagyon könnyű letérni, de minél tovább bírjuk, annál biztosabban sétálhatunk rajta. HU Rossz szokások Bad habits hagyja abba a dohányzást, miért hízik Dohányzásról leszokni nappal olvasni amivel szembesülhet a dohányzásról való leszokáskor, olvassa el az ingyenes carr leszokott a dohányzó nőkről hogyan fog helyreállni az arcom, amikor leszokok a dohányzásról. Még akkor is leszokni a dohányzásról hogyan lehet leszokni a dohányzásról androiddal, Lechkiya módja a dohányzásról való leszokásnak leszokni a szívemről.

Holnap lesz pontosan nyolc éve, hogy letettem Azóta pedig folyamatosan boldog vagyok, hogy megszabadultam ettől az ostoba szokástól. Nagyon klassz érzés!